knikarmscherm -specialist.nl zonwering -specialist.nl raamdeco -shop.nl

> 38 shops

Knikarmschermen specialist

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een scherm dat de zon tegenhoudt zodat u een schaduwplek creŽert. Een knikarmscherm met volledig gesloten cassette zorgt ervoor dat het ook in het regenachtige Nederland volledig beschermd is tegen weersinvloeden. Een knikarmscherm is binnen de kortste keren in- en uitgedraaid. Knikarmschemen zijn zowel handbediend en electrisch bediend verkrijgbaar.

Een knikarmscherm is buitengewoon geschikt om aan een brede gevel te monteren. Omdat een knikarmscherm volledig rust op zijn eigen armen, kunt u onder de volledige breedte van het scherm vrij doorlopen.


Elektrisch of handbediend?

Bij een handbediend knikarmscherm bevindt de handle zich altijd aan de buitenkant van het systeem. Als u daar door de terrasindeling slecht bij kan kunt u kiezen voor een elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smartphone! Met deze systemen kunt u naast uw terrasscherm ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.


Met een zon-windautomaat kunt u onbezorgd van huis. De automaat regelt zelf wanneer het knikarmscherm in- of uit moet gaan. Gaat het onverwacht hard waaien, geen paniek. Uw automaat zorgt ervoor dat het scherm keurig indraait.


Kies uw kleur

Keuze in dessins en doeken
Wij bieden een ruime keuze uit de trendy doeken. Hierdoor vindt u altijd een terraszonwering naar uw smaak bij uw woning.

Gekleurde cassettes
Niet iedere buitengevel heeft dezelfde kleur. Waarom zou u de cassette van uw buitenzonwering dan niet aanpassen aan uw gevel? Wij bieden een ruime keuze gekleurde cassettes in diverse RAL kleuren. Voor iedere smaak een oplossing!
Naast de kleurkeuze kunt u ook kiezen uit hamerskag- of fijn motief.


Verwarming

Opties
Verleng uw zomeravonden door te kiezen voor sfeervolle verlichting en behaaglijke verwarming.


 
 
altijd dichtbij! 22 winkels